U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Zoek resultaten voor:

Privacyverklaring

Dit bericht is geplaatst op:

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen. 

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven. 

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.     

 Direct marketing

Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.     

 Bewaarperiode persoonsgegevens

Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot Rianne Dijkstra (functionaris gegevensbescherming).

Per post: Staring bv, Brugwal 15, 8312 AA, Creil. 
Per telefoon: 0527-274455
Per e-mail: administratie@staringbv.com.

Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.  

Datum publicatie; 19 april 2018

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Privacyverklaring

NOA vloerendag 2018 op 12 april

Dit bericht is geplaatst op:

Dit jaar ziet u ons op de NOA vloerendag.
We staan in de tent. Tot donderdag.

Posted in Nieuws, Staring bv | Reacties uitgeschakeld voor NOA vloerendag 2018 op 12 april

Faber schuimbetoninstallatie is opgeleverd

Dit bericht is geplaatst op:

Voor Faber betonpompen bv hebben wij al eerder een schuimbeton installatie opgeleverd. Na vandaag wordt de tweede in gebruik genomen.

Deze schuimbeton productieunit is een samenbouw van diverse onderdeel met als doel schuimbeton te produceren. De hoofdcomponenten van deze installatie zijn de installatie zijn de SteadyFlow cilinderpomp en de SteadiaalMixx grondstofmenger

De vrachtwagen is een TGS 49.40 10×4 BBL geleverd door Wierda bedrijfswagens

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Faber schuimbetoninstallatie is opgeleverd

NOA vloerendag 30 maart 2017

Dit bericht is geplaatst op:

Op 30 maart a.s. staan wij met een vrachtwagen op het buitenterrein van de NOA-vloerendag.

De vloerendag is een jaardag voor alle vloerspecialisten in de zandcement-, gietdek-, kunsstof-, terrazzo- en monolietvloerensector. En alle vloerenbedrijven die voor- en nabehandelingen uitvoeren.

Voor meer informatie download de flyer.

Staring bv erkend leerbedrijf

Dit bericht is geplaatst op:

Bij staring bv zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze machines. Om dat naar onze beste kunnen te doen is het noodzakelijk dat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied maar ook om de juiste opleidingen daarvoor te volgen.

Sinds het begin van deze maand zijn we weer erkend als leerbedrijf. Op dit moment volgen twee collega’s een gerichte opleiding om hun kennis uit te breiden.

Posted in Nieuws, Staring bv | Reacties uitgeschakeld voor Staring bv erkend leerbedrijf

SteadyMixx trailer met kraan

Dit bericht is geplaatst op:

“Kan er op jullie trailers ook een kraan gemonteerd worden zodat we zelf zand kunnen laden ?” vroeg een klant laatst aan ons. Onze engineers zijn met dit idee aan de slag gegaan en met wat aanpassingen in het ontwerp kan er een kraan gemonteerd worden.

kraan4 kraan1 kraan2 kraan5

Het grote voordeel is dat er op de bouw een zandauto zonder kraan naast de trailer gereden kan worden en de operator de kraan zelf kan bedienen en zo het zand in de trailer transporteren.

Voor meer informatie, bezoek de SteadyMixx – productieunit pagina of neem contact met ons op via de link info@staringbv.com of 0527 – 27 44 55

Nieuwe trailer voor Strack vloeren

Dit bericht is geplaatst op:

Afgelopen week hebben wij de bouw van een nieuwe trailer voor Strack vloeren afgerond. Bij het ophalen van de machine heeft het team van Strack vloeren een uitleg gehad over de werking, bediening en onderhoud van de machine.

Voor meer informatie, bezoek de SteadyMixx – productieunit pagina of neem contact met ons op via de link info@staringbv.com of 0527 – 27 44 55

Nieuwe trailer voor Seghers Setisol afgeleverd

Dit bericht is geplaatst op:

Seghers Setigol

Seghers Setisol

Afgelopen week hebben wij onze eerste trailer in België geleverd aan Seghers Setisol bvba. Na lang zoeken naar de juiste machine zijn ook zij uitgekomen bij staring bv.

Een team van Seghers Setisol bvba heeft bij het ophalen van de machine uitleg gehad over het bedienen en onderhouden van de machine.

Voor meer informatie, bezoek de SteadyMixx – productieunit pagina of neem contact met ons op via de link info@staringbv.com of 0527 – 27 44 55

Bij staring bv ligt onze kracht niet alleen in het produceren van hoogwaardige machines maar ook in het bedenken van nieuwe concepten. Voor de prefab betonindustrie hebben we onlangs een Hoppecke tractiebatterij pack toegevoegd aan onze Kubixx betonkubels.

In het verleden hebben we voor Haitsma beton een rijdende Kubixx gemaakt, een combinatie van een rijdende Kubixx met onze SteadyFlow pomp. Echter voor sommige bedrijven is het niet mogelijk om gebruik te maken van een rijdende combinatie vandaar dat wij aan een losstaande pomp met wandgieken hebben geëngineerd.

Wandgiek

Concept: Wandgiek

SKT1 Pomp

Concept: SKT1 met Kubixx en SteadyFlow pompsysteem

 

 

 

 

 

 

De SKT1 pomp bestaat uit een Kubixx en onze SteadFlow pomp. Het Kubixx deel zorgt voor een constante kwaliteit van het betonmengsel en de SteadyFlow pomp zorgt voor het pulseervrij verpompen van het betonmengsel naar de wandgieken. Bezoek de wandgiek pagina voor meer informatie.

Contact buttonNeemt u voor meer informatie contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst op: | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw concept: Wandgieken
NIEUW: Kubixx betonkubel met accupack
Dit bericht is geplaatst op: 9 februari 2016

Bij staring bv zijn wij altijd bezig met de vraag..

Lees verder
KUBIXX naar MBS MultiBouwSystemen
Dit bericht is geplaatst op:

Voor MBS MultiBouwSystemen hebben wij 2 KUBIXX betonkubels geproduceerd. Vandaag..

Lees verder
SteadyMixx 5-asser bijna afgerond
Dit bericht is geplaatst op: 22 december 2015

Op een aantal puntjes na is de SteadyMixx 5-asser bijna..

Lees verder
Video Haitsma met onze rijdende Kubixx
Dit bericht is geplaatst op: 2 november 2015

Naast het produceren van complete productie units of het leveren..

Lees verder
Laatste fase D80 productie unit
Dit bericht is geplaatst op: 1 oktober 2015

We zijn bezig met de laatste fase van het monteren..

Lees verder
Een overzicht van een aantal van onze producten
Dit bericht is geplaatst op:

SteadyFlow – de ultieme mortelpomp SteadyMixx – de complete productie..

Lees verder
Frame naar de spuiterij
Dit bericht is geplaatst op: 3 september 2015

Het frame van de D80 was klaar om op transport..

Lees verder
KUBIXX, betonkubel voor transport van centrale naar mal
Dit bericht is geplaatst op: 2 juli 2015

Sinds 2005 zijn wij actief in de prefab-industrie met het..

Lees verder
D80 installatie voor Faber Celbeton
Dit bericht is geplaatst op: 30 april 2015

Voor Faber celbeton hebben wij in het verleden een productie unit..

Lees verder
Platenlijn voor Kijlstra Emmen
Dit bericht is geplaatst op:

Naast het SteadyFill project voor Kijlstra Drachten, doen wij ook..

Lees verder
Nu ook het tweede deel van het SteadyFill project op transport
Dit bericht is geplaatst op: 9 maart 2015

Na een periode van montage en testen is vandaag het..

Lees verder
NIEUW in ons assortiment;
Dit bericht is geplaatst op: 2 maart 2015

DN100/DN125 SPU valonderbreker. De oplossing voor veiliger betonstorten. Voor meer..

Lees verder
Gefeliciteerd Gicom, Onderneming van het Jaar in de Gemeente Dronten
Dit bericht is geplaatst op:

Gicom is een van onze toeleveranciers op het gebied van..

Lees verder
Indri trailer is afgerond !!
Dit bericht is geplaatst op: 19 februari 2015

Met het laten bestickeren van de SteadyMixx trailer voor Indri vloersystemen..

Lees verder
Het tweede deel van het SteadyFill project is bijna afgerond
Dit bericht is geplaatst op:

Nu het eerste deel van het SteadyFill project is geplaatst..

Lees verder
Het eerste deel van het SteadyFill project op transport
Dit bericht is geplaatst op: 15 januari 2015

Afgelopen week is het eerste deel van het SteadyFill project..

Lees verder
Testen van de SteadyFill m.b.v. 350 kVa
Dit bericht is geplaatst op: 30 november 2014

Voor de testfase van het SteadyFill project hebben we een..

Lees verder
Porsches van beton
Dit bericht is geplaatst op: 24 november 2014

Onlangs heeft de heer Robert Bakker van Kijlstra Riolering een..

Lees verder
SteadyFill project voor Kijlstra Riolering Drachten
Dit bericht is geplaatst op:

Op onze website kunt u zien dat wij druk bezig..

Lees verder
Montage SteadyFlow pompsysteem op SteadyFill
Dit bericht is geplaatst op: 14 november 2014

Aan het begin van de week hebben we het SteadyFlow..

Lees verder
Kistafsluiter in een aangepaste vorm
Dit bericht is geplaatst op: 12 november 2014

Een van de producten die we bij staring bv verkopen..

Lees verder
SteadyFill project neemt vorm aan
Dit bericht is geplaatst op: 10 november 2014

Na een periode van engineering van het SteadyFill project zijn..

Lees verder
De basis van het SteadyFill project staat
Dit bericht is geplaatst op: 4 november 2014

SteadyFill is een vervolgstap op de rijdende Kubixx en wordt..

Lees verder
Ook vandaag gaan er weer diverse onderdelen naar de spuiterij
Dit bericht is geplaatst op: 3 november 2014

Ook vandaag gaan er weer diverse onderdelen naar de spuiterij..

Lees verder
SteadyMixx frame is weer terug van de spuiterij
Dit bericht is geplaatst op:

Niet alleen is het frame terug van de spuiterij, het..

Lees verder
SteadyMixx frame naar de spuiterij
Dit bericht is geplaatst op: 13 oktober 2014

Na het afronden van de SteadyMixx trailer voor Djuri van Rijbroek..

Lees verder
Oplegger voor de nieuwe SteadyMixx is net binnen
Dit bericht is geplaatst op: 3 oktober 2014

De oplegger is net binnengekomen en volgende week verwachten we..

Lees verder
SiloBoxx voor Loos Betonreparaties bv is afgerond
Dit bericht is geplaatst op: 15 september 2014

Afgelopen vrijdag is de SiloBoxx voor Loos Betonreparaties bv opgeleverd…

Lees verder
NOA Vloerendag 26 september as
Dit bericht is geplaatst op:

Ook dit jaar staan wij weer op de NOA Vloerendag…

Lees verder
Ook de SteadyMixx trailer is bijna afgerond
Dit bericht is geplaatst op: 1 september 2014

Naast het afronden van de Siloboxx zijn wij ook druk..

Lees verder
Siloboxx is bijna afgerond
Dit bericht is geplaatst op:

Op dit moment zijn we bezig met de afrondende fase..

Lees verder
Vervoer Hydrocooler naar onze klant
Dit bericht is geplaatst op: 7 juli 2014

Na het afronden van de productie van de Hydrocooler ging..

Lees verder
Truckstar film
Dit bericht is geplaatst op: 12 juni 2014

  Van het transport van de FAP machinelijn is niet..

Lees verder
Op de website van Van Campen Industries
Dit bericht is geplaatst op: 10 juni 2014

Creil 10-06-2014 – Het transport van de uitzonderlijke productielijn heeft inmiddels..

Lees verder
Zelfrijdende KUBIXX van Haitsma Beton
Dit bericht is geplaatst op: 12 mei 2014

In dit artikel in de Handelscourant van april 2014 staat..

Lees verder
Artikel in “De Noordoostpolder”
Dit bericht is geplaatst op: 19 maart 2014

Emmeloord 18-03-14 – Een artikel over het bijzondere transport in..

Lees verder
Transport FAP Productielijn
Dit bericht is geplaatst op: 17 maart 2014

Creil 15-03-2014 – Bijzonder transport vanuit Creil Met een omvang..

Lees verder
Laden voor transport FAP Productielijn
Dit bericht is geplaatst op: 15 maart 2014

Creil 15-03-2014 – Laden voor het transport van de FAP..

Lees verder
Nieuwe voorwaarden Metaalunie
Dit bericht is geplaatst op: 11 februari 2014

Bekijk hier onze nieuwe Algemene voorwaarden.    

Lees verder
SteadyFlow pomp
Dit bericht is geplaatst op: 15 september 2009

Rotterdam – Maandag 31 augustus 2009 wil NAS Afbouw een..

Lees verder