U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Projecten

Onze kracht ligt in de engineering en productontwikkeling van nieuwe machines. Deze machines worden in onze fabriek samengesteld en getest waardoor wij het gehele proces in handen hebben en constant kunnen toezien dat wij de beste kwaliteit van onze machines kunnen realiseren. Ons innovatieve karakter is te zien aan de diversiteit van de machines die wij engineeren en produceren voor niet alleen de beton industrie maar wij ontwikkelen ook machine voor diverse branches. Denkt u aan een stortbunker voor de agrarische industrie tot een complete vloertegellijn. Het overzicht van onze projecten geeft een goed beeld hiervan.

Gietmortel

SteadyMixx trailer

De SteadyMixx Trailer is een productie unit die op een trailer wordt opgebouwd. De hoofdcomponenten zijn de SteadyFlow cilinderpomp en de SteadiaalMixx grondstofmenger, het kloppende hart van de machine, die zorgen voor het pulseervrij verpompen van het mengsel. Voor verder specificaties gebruik de SteadyMixx link.

D80 Productieunit

Celbeton productieunit

Deze Celbeton Productieunit unit heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als een SteadyMixx trailer alleen wordt deze opgebouwd op een 5-asser. Naast een andere opbouw en een aanpassing van de bunkers is deze unit geheel aangepast naar de specifieke eisen en wensen van onze klant.

SteadyMixx trailer met kraan

SteadyMixx trailer met kraan is ook een SteadyMixx productie unit die op een trailer wordt opgebouwd. De hoofdcomponenten zijn de SteadyFlow cilinderpomp en de SteadiaalMixx grondstofmenger, het kloppende hart van de machine, die zorgen voor het pulseervrij verpompen van het mengsel. Speciaal voor dit project wordt er een kraan op de installatie gemonteerd waardoor er tijdens het laden geen zandauto met kraan meer nodig is.

Siloboxx

De Siloboxx is een grondstofbunker in de vorm van een ‘box’. Door deze vorm ontstaat een laag zwaartepunt waardoor en veel effectieve ruimte over blijft. De bunker heeft een in houd van 7.6m³.

Bulkzaklosser

Bulkzaklosser

De bulkzaklosser is een automatische losser voor bulkzakken.Deze losser is klantspecifiek en wordt geleverd met de Siloboxx.

 Prefab beton

SteadyFill-2 concept

SteadyFill & SteadyFlow

De SteadyFill is een automatische mallenvuller voor de prefab beton industrie. De hoofdcomponenten voor deze machine zijn een grote Kubixx met SteadyFlow mortel pomp en een vularm voor het automatisch aankoppelen van de betonslang aan de mal.

Kubixx

Deze machine speciaal ontwikkeld voor het optimale transport tussen betoncentrale en prefab betonmal. De KUBIXX zorgt ervoor dat het mengsel optimaal in beweging blijft waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

K7 platenlijn

Platenlijn

Deze platenlijn zorgt ervoor dat platen worden gereinigd, ingespoten met olie en worden opgestapeld in een magazijn zodat de mallen weer klaar zijn voor gebruik.

Kijlstra Vianen tekening

Impregneerlijn

Voor een van onze klanten hebben wij de engineering en productie gedaan van een borstel-en impregneerlijn voor betonnen schuttingpalen. De impregneerlijn spuit de betonpalen in een gewenste kleur. De borstellijn borstelt de plastic mallen schoon zodat er geen resten van beton achterblijven. Tevens is er bij deze lijn een KUBIXX betonkubel geplaatst om het beton in de mallen te storten.

Engineering

Kistenwasser Van Hees

Kistenwasser

Net als bij staring bv zijn veel van onze klanten bezig met innovaties en het verbeteren van hun machines en werkwijzen. Zo ook een klant die verbeteringen aan zijn kistenwasser wenste. Staring bv heeft de machine in zijn geheel geengineerd.

Diverse andere projecten

Autark

Aut-ark BV Testmachine

Voor de firma Aut-Ark ontwikkelen en produceren wij een testmachine t.b.v. het celbeton ontwikkelingsproject. De installatie mengt, verpompt en injecteert foam om er celbeton van te maken.

Hydrocooler

Deze Hydrocooler is zowel geengeneerd als geproduceerd door staring bv. De Hydrocooler vermindert snel de kerntemperatuur van verse producten waardoor het product langer houdbaar is.

C1 Tegellijn

Tegellijn

Naast het engineren en produceren van diverse sb-pompen zijn wij bij staring bv ook erg goed in het bedenken van diverse concepten. Een van die concepten die wij hebben uitgewerkt en geproduceerd voor een van onze klanten is deze tegel productielijn. De lijn bestaat uit een soort lopende band waarbij de menger uit diverse silo’s een bepaalde hoeveelheid grondstof ophaalt. Deze grondstoffen worden dan gemengd en in een mal gestort waardoor een tegel ontstaat.

Contact button

Voor meer informatie over een van deze projecten neemt u contact met ons op.