U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

SPU valonderbreker

Nieuw artikel in het betonhulpmiddelen assortiment van staring;

SPU valonderbreker

SPU valonderbreker

DN100/DN 125 SPU valonderbreker

De oplossing voor het bijna 25 kilo gewicht aan staal wat normaal aan een eindslang hangt.

De SPU valonderbreker is een beter alternatief om naast veiliger ook betaalbaarder te kunnen werken. De veiligheid komt door het gladde en gestroomlijnde ontwerp. Het heeft geen uitstekende stalen delen die diverse verwondingen kunnen veroorzaken en zorgt daardoor voor een aanzienlijk veiligere werkomgeving.

De uit 100% Polyurethaan gemaakte valonderbreker wordt zonder stalen slangtule eenmalig aan de eindslag gemonteerd. Hierdoor is er minimaal 25 kg minder belasting aan het einde van de giek.

Afsluitdop voor valonderbreker

Afsluitdop voor SPU valonderbreker

Het voordeel van Polyurethaan is dat het 4 tot 6 maal slijtvaster is dan staal dus deze zal langer meegaan.

De SPU valonderbreker wordt zo geleverd dat deze meteen gemonteerd kan worden aan de eindslang. Wij geven er echter de voorkeur aan om deze reeds gemonteerd te leveren met een voor u geschikte eindslang. Neemt u voor de mogelijkheden contact met ons op.

De SPU valonderbreker is af te sluiten met een sponsbal maar voor de levensduur van het product is het mogelijk om ook de bijpassende einddop te bestellen.

Download hier het productinformatie sheet.

Voor meer informatie, prijzen of het bestellen van de SPU valonderbreker of losse onderdelen, neemt u dan contact met ons op.

offerte button