U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Gietmortel

Staring bv heeft de laatste jaren meerdere machines en concepten op de markt gebracht waaronder onze sb-serie cilinderpompen. Dit zijn pulseervrije pompen voor onder andere anhydriet- en cementmortelvloeren. Deze kenmerken zich door lagere onderhoudskosten bij toenemende druk of snelheid, constante opbrengst onafhankelijk van pompdruk of slijtage, hoogtes mogelijk tot 200 meter en vermindering van de arbeidsbelasting.

Mortelpomp:

SB15 pompsysteem met toebehoren

SteadyFlow mortelpompen – de ultieme mortelpomp
Een SteadyFlow is alleen de pulseervrije pomp. Om deze pomp operationeel te maken wordt er een unit omheen gebouwd om de pomp aan te drijven en diverse soorten mortel te kunnen verpompen.

Toepassingen met de SteadyFlow mortelpomp zijn onder andere;

Steadymixx trailer ISOSteadyMixx produktiemachines – de complete productie unit
De SteadyMixx is een complete productieunit en bestaat uit een SteadyFlow mortelpomp en SteadiaalMixx grondstofmenger. De SteadyMixx is verkrijgbaar is een 5-asser en een 3-asser trailer.

 

SB30 Pompsysteem

SB30 pompsysteem – de compacte doseer unit
De SB30 pompsysteem is een slimme 2-cilinder pomp zorgt voor een nagenoeg pulseervrije mortelstroom, met weinig slijtage en hoge capaciteit. 26-30m3 bij 25-30bar morteldruk, afnemende capaciteit bij oplopende druk.

 

SteadiaalMixx grondstofmengers – de High speed menger
Deze SteadiaalMixx grondstofmenger wordt gebruikt voor mobiele toepassingen zoals vloeivloer installaties. Het is een High-speed dwang menger met onderliggende gesloten voorraadhouder, beide voorzien van weegcellen (geen niveausensoren) voor optimale vulling.

 

BE SiloboxxSiloboxx grondstofdoseersystemen – de stofvrije doseer unit
De Siloboxx is een vierkante boxx met een ‘levende’ bodem. De vijzels in de bodem zorgen voor vulling van de centraal-verzamel vijzel en de vertikaal vijzel.

 

Naast toepassingen voor de Gietmortel industrie met onze SteadyFlow pomp, is onze pomp ook inzetbaar in de prefabbetonindustrie.
Contact button

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.