U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Gietmortel

De kracht van onze gietmortel machines is onze pulseervrije  SteadyFlow cilinderpomp voor onder andere anhydriet- en cementmortelvloeren. Dit pompsysteem met een dubbele menger zorgt ervoor dat in de eerste menger de grondstoffen perfect gemengd worden. De tweede menger zorgt voor de aanvoer van het pompsysteem. Het pompsysteem heeft een hoge capaciteit van 20m³ per uur.  Andere kenmerken zijn lagere onderhoudskosten bij toenemende druk of snelheid, constante opbrengst onafhankelijk van pompdruk of slijtage, hoogtes mogelijk tot 200 meter en vermindering van de arbeidsbelasting.

Bij Staring bv produceren we 3 soorten gietmortel machines;

SteadyMixx met vijzels

De SteadyMixx is een complete productie-unit en bestaat uit een SteadyFlow mortelpomp en SteadiaalMixx grondstofmenger. De SteadyMixx is verkrijgbaar is een 5-asser en een 3-asser trailer. Bij deze productieunit wordt het zand aangevoerd door middel van vijzels.

SteadyMixx met zandtransportband

De SteadyMixx is een complete productie-unit en bestaat uit een SteadyFlow mortelpomp en SteadiaalMixx grondstofmenger. De SteadyMixx is verkrijgbaar is een 5-asser en een 3-asser trailer. Bij deze productieunit wordt het zand aangevoerd door middel van een transportband.

Aanhangerpomp

De SB30 pompsysteem is een slimme 2-cilinder pomp zorgt voor een nagenoeg pulseervrije mortelstroom, met weinig slijtage en hoge capaciteit. 26-30m3 bij 25-30bar morteldruk, afnemende capaciteit bij oplopende druk.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.