U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

SB30 – BE aanhanger

SB30 Pompsysteem

SB30 Pompsysteem

Deze slimme 2-cilinder pomp zorgt voor een nagenoeg pulseervrije mortelstroom, met weinig slijtage en hoge capaciteit. 26-30 m³ bij 25-30 bar morteldruk, afnemende capaciteit bij oplopende druk. (bij gebruik van standleiding is 30 bar ongeveer 50 mtr hoogte, 150 mtr hoogte~45 bar).

Een krachtige 4-cilinder hydraulisch gekoelde Deutz motor zorgt voor de benodigde energie om het hydraulisch systeem te laten werken. Door gebruik te maken van een dubbele hydraulische koeler wordt ruimte bespaart en is de motor eenvoudig toegankelijk voor service. De motor wordt beveiligd door een eigen management systeem.

Aan de invoerzijde van de pomp een grote invoerbak met actieve menger. Bovenin de invoerbak een beveiligd rooster, indien gewenst met trilmotor. Naast de invoerinrichting aan beide zijden pompstop en noodstoppen voor de mixerchauffeur.

Het chassis is volledig thermisch verzonken, andere delen electrolytisch of epoxy. Het frame en de assen zijn berekend op zwaar terrein. De machine wordt geleverd met verstelbare dissel, steunwiel.De geel gekleurde delen zijn de onderdelen die in elke gewenste kleur geleverd kunnen worden. Totaalgewicht 2600 kg

Overig: vaste bediening & remote control met tussenstation voor grote hoogte, automatische toerentalregeling, 90l dieseltank, eenvoudig wisselen van slijtdelen.

 

Download hier de brochure.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.