U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Over ons

Creil

Staring bv, een kleine maar veelzijdige machinefabriek

Gelegen in het landelijke dorpje Creil in de Noordoostpolder blijft staring bv trouw aan zijn omgeving door nuchter en praktisch te zijn. Staring bv is in 1996 gestart met zijn activiteiten welke zich tot 2004 met name op de industriële kant van de landbouw, met name op bloembollen richtte. Vanaf 2004 en verder heeft staring bv zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe producten in de betonindustrie.

De belangrijkste tak van staring bv is engineering en ontwikkeling van nieuwe machines. Hiervoor beschikken wij over een eigen afdeling engineering. In onze fabriek kunnen wij productie van prototypen en kleine series voor onze rekening nemen. Staring bv is van mening dat een ieder moet doen waar men goed in is. Daarom richt staring bv zich dan ook op haar kernactiviteit, namelijk productontwikkeling en realisatie. Wij zijn in staat gebleken om telkens met vernieuwende en innovatieve machines te komen. Dit is onze kracht en dat willen wij gebruiken om u als klant van oplossingen te voorzien.

In onze fabriek wordt de complete machine samengebouwd en getest. Door regie te voeren over het gehele productieproces kan staring elke gewenste machine realiseren. Wij maken hierbij gebruik van een heel netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers welke zorgdragen voor de onderdelen. Hierdoor kan staring bv het beste resultaat bieden door de combinatie van verschillende specialiteiten.

Staring bv richt zich in deze vooral op de betonindustrie. Daarbij richten wij ons op de volle breedte van de industrie, dus zowel betoncentrales, prefab betonfabrieken, betonpompverhuurbedrijven en vloer- en afbouwbedrijven. Uiteraard hebben wij ook een heel programma van hulpmiddelen voor de betonindustrie. Dit neemt niet weg dat staring bv ook in andere branches machines realiseert. Vooral in het verleden heeft staring bv met veel succes diverse machines voor de landbouw ontwikkeld en geproduceerd. Ook op het gebied van hekwerken, trappen en bordessen heeft staring behoorlijke ervaring. Mede door deze veelzijdigheid is staring een uitstekende partner om voor u een constructieve oplossing te bieden.

 

Privacyverklaring