U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Prefab beton

Over de jaren heen heeft staring bv diverse machines en onderdelen ontwikkeld die de manier van werken in een prefab betoncentrale kunnen verbeteren en versnellen. Bij staring bv noemen wij dit het Prefab betoncentrale verbeterproces. Wij hebben dit proces opgedeeld in 4 fases;

Prefab betonfabriek

Fase 1: Betonkubel

De eenvoudigste manier van het vullen van een prefab betonmal is het beton in een betonkubel storten en uitstorten in een mal. Het nadeel van deze methode is dat het beton vanaf het moment van vullen van de kubel niet in beweging wordt gehouden waardoor een constante kwaliteit niet gegarandeerd kan worden.

Fase 2: Kubixx

Met onze Kubixx gaat u al een stap verder in het proces doordat de menger het betonmengsel perfect in mening houdt waardoor een constante kwaliteit gewaarborgd blijft en er geen ontmenging plaats vindt. De menger kan moeiteloos kleurstoffen inmengen, goed doseren met hydraulische uitvoerschuif en is eenvoudig schoon te maken.

Fase 3: Wandgiek met SKT1 SteadyFlow mortelpomp

Deze niet rijdende combinatie bestaat uit een Kubixx betonkubel en een SKT1 met SteadyFlow mortelpomp. Ook hier zorgt de Kubixx betonkubel voor een constante kwaliteit van het betonmengsel en de SteadyFlow pomp voor het pulseervrij verpompen van het betonmengsel naar de wandgieken die op strategische vaste locaties van de fabriek aan een wandrail gemonteerd worden.

Fase 3: Rijdende Kubixx (Kubixx met SteadyFlow mortelpomp)

Hierbij combineren wij het beste uit onze 2 werelden; de Kubixx betonkubel met de Steadyflow betonpomp. Deze combinatie zorgt voor ervoor dat er niet kubel voor kubel gestort hoeft te worden maar dat grote prefab elementen in een keer gevuld kunnen worden.

Fase 4: SteadyFlow & SteadyFill

In deze fase gaan we nog een stap verder, een SteadyFill automatisch mallen vulstation. Dit is een rijdende Kubixx met SteadyFlow betonpomp maar nu de mogelijkheid voor het automatisch aan- en afkoppelen van de vulslang en het automatisch reinigen van de koppeldelen en aflsuiters.

Is uw prefab betonfabriek toe aan een volgende fase dan voorzien wij bij staring bv graag in een oplossing.

offerte button Neemt u voor meer informatie contact met ons op.