U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Prefab beton

Geprefabriceerd beton wordt ook wel prefab beton genoemd. Dit materiaal wordt in de bouw gebruikt en wordt gemaakt van beton met eventueel een wapening er in. Prefab beton wordt geprefabriceerd dit houdt in dat dit beton niet op de bouwplaats zelf wordt gegoten maar op een andere locatie zoals een betonfabriek.

Over de jaren heen heeft staring bv diverse machines en onderdelen hiervoor ontwikkeld. Deze machines helpen met het verbeteren van de kwaliteit van het beton mengsel en het versnellen van het stort proces.

Voorbeelden hiervan zijn;

Kubbix – betonkubel

Rijdende Kubixx

SteadyFill – KUBIXX met SteadyFill pomp eronder

De menger van de Kubixx houdt het betonmengsel perfect in menging waardoor er een constante kwaliteit gewaarborgd blijft en er geen ontmenging plaats vindt. De menger kan moeiteloos kleurstoffen inmengen, goed doseren met hydraulische uitvoerschuif en is eenvoudig schoon te maken.

De Kubixx kan zowel in door middel van een heftruck van de stortplaats naar de te storten locatie worden getransporteerd maar de Kubixx kan ook in de kraan worden gehangen.

We hebben ook een rijdende Kubixx gemaakt die ervoor zorgt dat er niet kubel voor kubel gestort hoeft te worden maar dat grote prefab elementen in een keer gevuld kunnen worden.

Hierin zijn we nog een stap verder gegaan met het SteadyFill automatisch mallen vulstation. Dit is een Kubixx met SteadyFlow betonpomp die onder de betoncentrale wordt geplaatst en door middel van de SteadyFlow pomp het beton mengsel naar de locatie pompt. Dit systeem maakt het mogelijk om de mallen automatisch te vullen, automatisch de vulslang aan- en afkoppelen te koppelen en worden de koppeldelen en aflsuiters automatisch gereinigd.

Nog in concept zijn wij bezig met een wandgiek systeem. Dit is een combinatie bestaande uit een Kubixx betonkubel met een SteadyFlow mortelpomp en een wandgieksysteem. Ook hier zorgt de Kubixx betonkubel voor een constante kwaliteit van het betonmengsel en de SteadyFlow pomp voor het pulseervrij verpompen van het betonmengsel naar de wandgieken die op strategische vaste locaties van de fabriek aan een wandrail gemonteerd worden.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.