U kunt ons bereiken op: +31(0)527 27 44 55
Zoeken:

Projecten

Onze kracht ligt in de engineering en productontwikkeling van nieuwe machines. Omdat wij de trends in de markt op de voet volgen komen wij met innovatieve en vernieuwende machines. Deze machines worden in onze fabriek samengesteld en getest waardoor wij het gehele proces in handen hebben en constant kunnen toezien dat wij de beste kwaliteit van onze machines kunnen realiseren. Ons innovatieve karakter is te zien aan de diversiteit van de machines die wij engineeren en produceren voor niet alleen de beton industrie maar wij ontwikkelen ook machine voor diverse branches. Het overzicht van onze projecten geeft een goed beeld hiervan.

Gietmortel

SteadyMixx trailer

De SteadyMixx Trailer is een productie unit die op een trailer wordt opgebouwd. De hoofdcomponenten zijn de SteadyFlow cilinderpomp en de SteadiaalMixx grondstofmenger, het kloppende hart van de machine, die zorgen voor het pulseervrij verpompen van het mengsel. Voor verder specificaties gebruik de SteadyMixx link.

SB30 – BE aanhanger

Deze slimme BE aanhanger met  2-cilinder pomp zorgt voor een nagenoeg pulseervrije mortelstroom, met weinig slijtage en hoge capaciteit. 26-30 m³ bij 25-30 bar morteldruk, afnemende capaciteit bij oplopende druk. (bij gebruik van standleiding is 30 bar ongeveer 50 mtr hoogte, 150 mtr hoogte~45 bar).

Celbeton productieunit

Deze Celbeton Productieunit unit heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als een SteadyMixx trailer alleen wordt deze opgebouwd op een 5-asser. Naast een andere opbouw en een aanpassing van de bunkers is deze unit geheel aangepast naar de specifieke eisen en wensen van onze klant.

SteadyMixx trailer met kraan

SteadyMixx trailer met kraan is ook een SteadyMixx productie unit die op een trailer wordt opgebouwd. De hoofdcomponenten zijn de SteadyFlow cilinderpomp en de SteadiaalMixx grondstofmenger, het kloppende hart van de machine, die zorgen voor het pulseervrij verpompen van het mengsel. Speciaal voor dit project wordt er een kraan op de installatie gemonteerd waardoor er tijdens het laden geen zandauto met kraan meer nodig is.

Siloboxx

De Siloboxx is een grondstofbunker in de vorm van een ‘box’. Door deze vorm ontstaat een laag zwaartepunt waardoor en veel effectieve ruimte over blijft. De bunker heeft een in houd van 7.6m³.

Bulkzaklosser

De bulkzaklosser is een automatische losser voor bulkzakken.Deze losser is klantspecifiek en wordt geleverd met de Siloboxx.

Prefab beton

SteadyFill & SteadyFlow

De SteadyFill is een automatische mallenvuller voor de prefab beton industrie. De hoofdcomponenten voor deze machine zijn een grote Kubixx met SteadyFlow mortel pomp en een vularm voor het automatisch aankoppelen van de betonslang aan de mal.

Kubixx

Deze machine speciaal ontwikkeld voor het optimale transport tussen betoncentrale en prefab betonmal. De KUBIXX zorgt ervoor dat het mengsel optimaal in beweging blijft waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. De KUBIXX zorgt ervoor dat het mengsel optimaal blijft, zoals dat door de laboranten bedoeld is. De energie in het mengsel blijft gewaarborgd en kan zelfs weer op gang gebracht worden net voor het storten voor optimale menging en ontluchting.

Diverse projecten

Kistenwasser

Net als bij staring bv zijn veel van onze klanten bezig met innovaties en het verbeteren van hun machines en werkwijzen. Zo ook een klant die verbeteringen aan zijn kistenwasser wenste. Staring bv heeft de machine in zijn geheel geengineerd.

Hydrocooler

Deze Hydrocooler is zowel geengeneerd als geproduceerd door staring bv. De Hydrocooler vermindert snel de kerntemperatuur van verse producten waardoor het product langer houdbaar is.

Tegellijn

Naast het engineren en produceren van diverse sb-pompen zijn wij bij staring bv ook erg goed in het bedenken van diverse concepten. Een van die concepten die wij hebben uitgewerkt en geproduceerd voor een van onze klanten is deze tegel productielijn. De lijn bestaat uit een soort lopende band waarbij de menger uit diverse silo’s een bepaalde hoeveelheid grondstof ophaalt. Deze grondstoffen worden dan gemengd en in een mal gestort waardoor een tegel ontstaat.

Voor meer informatie over een van deze projecten neemt u contact met ons op.